top of page

Burn-Out

Heb je last van chronische stress, ben je overspannen of burn-out?

Je blijft doorgaan op dezelfde manier, ook al weet je ergens wel dat het je steeds meer moeite kost. Beginnen aan je werk vraagt steeds meer van je. Het liefste zou je steeds door willen blijven gaan, omdat je eigenlijk onmisbaar bent of omdat je je schuldig voelt of alsof je faalt als je eerder stopt. Ontspannen gaat steeds moeilijker, en je kan ook last hebben van steeds minder goed slapen. Als je je denken maar beter kon stoppen…

Als je dit herkent, kan je een burn-out nog voorkomen.

Als je dit herkent als een fase die je had voordat je je zo vast voelde zitten als nu, dan zou je een burn-out kunnen hebben: het startpunt om te herstellen en een nieuwe start te maken.

Hoe zou het zijn als er ruimte zou zijn voor waar jij blij van wordt, dat dit in balans is met alles waarvan je denkt dat het niet ander kan en gewoon moet?

Balans in je energie, privéleven en werk, en bovenal in jezelf: in je lijf, hoofd en hart.

Op naar leven in plaats van overleven! Leven met energie: je van binnen tevreden en blij voelen. Keuzes maken die bij je passen, die goed voelen voor jou. Weer overzicht en de regie hebben, maximaal kunnen genieten.

Leren luisteren naar jezelf en ernaar handelen. Je lichaam is een bron van informatie: over de hele wereld slaan mensen op dezelfde plaatsen in hun lichaam hun gevoelens op. Letterlijk in beweging komen helpt hierbij ook en dit wordt op maat afgestemd op jou.

Hulp bij:

  • Preventie chronische stressklachten

  • Alarm: Snel handelen is nodig

  • Re-integreren en een leven waar je alles uit haalt wat bij je past

 

Werkwijzen:

Samen maken we een keuze uit de werkwijzen die bij jou past:

Image by Edu Lauton
bottom of page