Wie is Norma de Graaf? 

Ik ben geboren in 1971 en heb twee kinderen. Ik hou van tekenen, muziek, de natuur en lezen. Ik heb gewerkt als leerkracht basisonderwijs, en ben afgestudeerd als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht en als orthopedagoog NVO. Ik ben cognitief gedragstherapeut VGCt. Ik heb 4 jaar in het regulier en speciaal basisonderwijs gewerkt, 10 jaar onder andere sociale vaardigheidstrainingen gegeven aan volwassenen en kinderen, opleidingen ontwikkeld en lesgegeven aan studenten, leerkrachten en docenten bij een ROC, HBO en post HBO instelling. Daarna heb ik de afgelopen jaren gewerkt met kinderen, ouders en volwassenen in een psychologen en pedagogenpraktijk, en sinds 1-2-2011 in mijn eigen praktijk.

Centraal in mijn aanpak staan een positieve benadering en een doelgerichte samenwerking met zowel kinderen als volwassenen. Mijn ervaring met kinderen, ouders, leerkrachten en hulpverleners in het basis- en vervolgonderwijs enerzijds, en orthopedagogiek en cognitieve gedragstherapie / kindertherapie anderzijds levert een veelzijdige aanpak op tijdens de therapie. Hierdoor heb ik zicht op zowel oorzaken en oplossingen die kunnen liggen in school, in de omgeving van het kind / jongere of in het kind zelf. Tijdens de therapie is er ruimte voor creativiteit, afhankelijk van de behoefte van uw kind. Er zijn onder andere tekenspullen, spelletjes en ontwikkelingsmateriaal aanwezig.