Voor kinderen: (7 – 18 jaar)

Hallo!

Welkom op mijn website. Wie is Norma de Graaf?

Ik ben geboren in 1971, heb twee kinderen en een enorm konijn: een vlaamse reus.
Ik hou van tekenen: ik teken graag mandala’s, dieren,portretten en mensen. Ik luister graag muziek en speel piano, en geniet van de natuur.

In mijn praktijk wil ik iedereen die zich niet gelukkig voelt, graag helpen om weer gelukkig en vrolijk in het leven te staan,dus ook jou!

Je kunt bijvoorbeeld last hebben van woede, boosheid, angst zoals bijvoorbeeld faalangst, angst om alleen te zijn, angst voor het donker, verdriet, eenzaamheid, je somber voelen of gepest worden en buiten gesloten voelen. Je kunt last hebben van bepaalde gedachten, leerproblemen, verdrietĀ  als je oudersĀ  gaan scheiden of slaapproblemen.
Ook kan je veel buikpijn of hoofdpijn hebben, zonder dat je begrijpt hoe dat komt.

Samen gaan we onderzoeken waar je last van hebt, en hoe we dat op kunnen lossen, of hoe je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Het doel van onze gesprekken is dat je hier ontspannen en snel weer goed mee om kan gaan.

Ik heb tekenspullen, (denk)spelletjes en ook andere materialen. Stel dat je het moeilijk vindt om te praten, dan kan je bijvoorbeeld kiezen om ondertussen te tekenen, zodat je kan wennen aan mij en aan de praktijk, of zodat het praten makkelijker voor je is.
Wat je vertelt blijft geheim, en als ik met je ouders praat, vraag ik eerst aan jou of je het goed vindt wat ik met je ouders ga bespreken.
Je mag altijd aangeven wat je wilt of niet wilt, en aan het begin van elk gesprek vertel ik je wat je kan verwachten, en wat jij zou willen bespreken. Ik vertel je precies wat we gaan doen en waarom: er zijn dus geen verrassingen.

Als je vragen hebt nadat je dit hebt gelezen, kan je dit met je ouders bespreken, of, als je ouders het goed vinden, kan je me bellenĀ  of mailen:
tel.: 06-26021161 praktijkdegraaf@onsbrabantnet.nl

Veel groetjes!!!

Norma de Graaf