Hallo!

Welkom op mijn website.

Heb je last van bijvoorbeeld:

woede en boosheid
angst, faalangst
verdriet
eenzaamheid
somber gevoel
wordt je gepest of pest jij een ander
leerproblemen
slaapproblemen
gaan je ouders scheiden
buikpijn / hoofdpijn

Dan kan ik je helpen:)

Samen gaan we onderzoeken waar je last van hebt, en hoe we dat op kunnen lossen, of hoe je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Het doel van onze gesprekken is dat je hier ontspannen en snel weer goed mee om kan gaan.

Wat je vertelt blijft geheim, en als ik met je ouders praat, vraag ik eerst aan jou of je het goed vindt wat ik met je ouders ga bespreken.

Je mag altijd aangeven wat je wilt of niet wilt, en aan het begin van elk gesprek vertel ik je wat je kan verwachten, en wat jij zou willen bespreken. Ik vertel je precies wat we gaan doen en waarom: er zijn dus geen verrassingen.

Als je vragen hebt nadat je dit hebt gelezen, kan je dit met je ouders bespreken, of, als je ouders het goed vinden, kan je me bellenĀ of mailen:
tel.: 06-26021161 praktijkdegraaf@onsbrabantnet.nl

Veel groetjes!!!

Norma de Graaf